A botorkálási szabályai

A “micro:bit botorkálás” programban elérhető micro:bit készleteket a közoktatásban résztvevő iskolák térítés mentesen vehetik igénybe, kölcsönözhetik.

A kölcsönzést iskolánként egy kijelölt kapcsolattartó kezdeményezi, aki vállalja, hogy

 

Az eszközökért a kölcsönző felek anyagi felelősséggel tartoznak.

 

A kölcsönzés általános feltételei

A kölcsönzésre vonatkozó igényt  a http://microbit.inf.elte.hu/ oldalon található “Jelentkezési űrlap” kitöltésével kell jelezni.

Az űrlapon jelentkezők ütemezéséről a szervező gondoskodik.

A kölcsönző  nyilatkozik, hogy

  1. a kölcsönzésre vonatkozó jelen kölcsönzési feltételeket tudomásul veszi és elfogadja;
  2. az eszköz rendeltetésellenes használatából adódó gondatlan, vagy szándékos károkozás esetén az okozott kárt megtéríti;
  3. az eszköz elvesztése, megsemmisülése esetén a teljes kárt megtéríti;

Kölcsönzési idő

A kölcsönzött eszközöket a kölcsönzés megkezdésétől számított 4 hét leteltével azonnal továbbítani kell a szervező által megadott iskolának.

A résztvevő iskolák vállalják, hogy az eszközöket hiánytalanul és épségben továbbítják

A továbbítás történhet személyes átadással vagy postai úton. A postán feladott küldeményeket biztosítani kell (ajánlott küldemény, értéknyilvánítás 100 000 Ft értékben)!

*: kapcsolódó posta díjak  a 2018. május 16-i díjszabás alapján

Postacsomag alapdíj 2 kg-ig 1 550 Ft
Értéknyilvántartás 100 000 Ft-ig 2 100 Ft
Összesen: 3 650 Ft

Eszközök kezelése

A résztvevők vállalják, hogy teljes gondossággal járnak el az eszközök kezelésekor és mindent megtesznek azok épségének és működőképességének megóvásáért.

A résztvevők azonnal értesítik a szervezőket, amennyiben valamilyen meghibásodást, hibás működést, törést vagy hiányt fedeznek fel az eszközöknél.

Az eszközök meghibásodása esetén csak a szervező jogosult a javítás elvégzésére.

Az eszközöket csak ingyenes foglalkozások tartására vehetik igénybe. Azok használatáért semmilyen anyagi hozzájárulás a résztvevő diákoktól nem kérhető.

Beszámolási kötelezettség

A kölcsönző vállalja, hogy

A kölcsönzők vállalják, hogy az általuk megosztott dokumentumok (képek, videók, beszámolók) felhasználásra kerülhetnek az alábbiak szerint:

Lemondás

Amennyiben az iskola a jelentkezési űrlap kitöltése után meggondolja magát, lemondási igényét jelezze a tetlabor@inf.elte.hu címen. Abban az esetben ha ez elmarad, és az iskola címére már postázásra került a csomag, az iskola köteles továbbítani a következő címre, melyet a szervezők juttatnak el számára.

Amennyiben bármilyen szabályszegés történik, az iskola többet nem vehet részt a szervezők által koordinált kölcsönzésben.

A csomagok az alábbi eszközöket tartalmazzák (leltár):